Benvinguts!!!

El 5 de Novembre de 2012, el Centre Fada Iris va veure la llum. Un espai on els nens i les nenes poden divertir-se i aprendre. Tant el Centre Fada Iris com la idea que envolta la historia màgica de la Fada Iris, han estat pensats i estudiats per aportar els valors fonamentals al desenvolupament educatiu dels infants. El Capità Pirata Joan Espàrrec es un altre personatge creat pel Centre Fada Iris, que desenvolupa els mateixos valors, però amb un estil diferent.
Estem encantats amb l'expectació que ha aixecat entre els nens i les nenes l'obertura del centre i ens omple d'alegria escoltar com diuen:"Jo em vull quedar a viure al Vil·la-màgia". Vil·la-màgia es el país màgic d'on provenen tots els personatges protagonistes de les animacions infantils produïdes al Centre Fada Iris, un món ple de màgia i de colors per agradar i il·lusionar als més menuts.
Sota la direcció  de Miriam Bonete Delgado, educadora infantil amb anys d'experiència,  qualificada i amb una imaginació i una dedicació interminable.
Ha estat un projecte molt il·lusionant i molt treballat que ara volem compartir amb tots vosaltres a través d'aquest espai web.
A la nostra web www.centrefadairis.com trobareu la informació del centre: horaris, activitats, instal·lacions... I al nostre blog http://fadairis.blogspot.com, el dia a dia en imatges de les festes d'aniversari, activitats com ara l'hora del conte, art i creació, pilates infantil, belluga't, anglès...
Ah! Si disposeu d'imatges i les voleu compartir amb nosaltres: info@centrefadairis.com
Per estar al dia al Facebook de Centre Fada Iris 
  Petonets de fada.HI HAVIA UNA VEGADA A VIL·LAMÀGIA....

.

Un país ple de màgia i misteris, on hi viuen un munt de personatges ben trempats i eixerits, alguns més macos i altres no tant, però tots ells encantats amb els meravellosos poders de la Fada més coloraina de la vila, la més riallera i simpàtica, que fa que tots i totes estiguin ben contents, amb ganes de riure, cantar, jugar, ballar...
Sí! nens/es és: LA FADA IRIS!, un personatge entranyable i sensible que es preocupa sempre per la felicitat del demés, de que s'ho passin bé i de fer festes úniques i originals, i que amb l'ajuda de la seva vareta màgica, aconsegueix moltes de les coses que es proposa, tot  perquè els més petits gaudeixin d'un munt d'activitats divertides i educatives.